Ламперия за стени


ОТЛИЧНА ЛАМПЕРИЯ ЗА СТЕНИ ОТ КАМБЕРА ДИЗАЙН ® 

Широко използван метод за облицовка на вътрешни стени с дърво, както и други материали, е дървената или МДФ ламперия. Често тя може да служи и просто като украса или декорация, която се вписва в цялото помещение. В КАМБЕРА ДИЗАЙН ®   ще намерите отлични модели ламперия за стени,  а в зависимост от цвета, размерите и дизайна ще ви предложим индивидуална за ламперия цена.

За да се създаде хармонично оформен и завършен интериор често стените се облицоват с  ламперия, като разновидностите ѝ могат да бъдат много. Някои клиенти предпочитат имитация на дървени греди или блокхаус, като последните са подходящи и за външната част на къща. С този вид  облицовка ще постигнете естетически издържан вид, а визуално ще се открои единството на цветове и форми. Според конкретните параметри на вашия проект, който ще изготви наш консултант, ще ви предоставим точна ламперия цена и срок на изпълнение.

В портфолиото ни от изделия в тази категория ще намерите следните разновидности:

  • За стени
  • Дървена
  • МДФ

Дървената ламперия се отличава с привлекателен вид и естествени качества благодарение на дървото, което ще спомогне за оптимална влажност на помещението. Тази текстура придава елегантен завършек и синхрон, а за допълнителна информация и точна ламперия цена можете да изпратите запитване на kamberabg@gmail.com.

МДФ ламперията също има своите предимства като лесна поддръжка, гъвкавост и лесен монтаж. Ако изберете нея няма да се налага предварителна обработка на стените и ще видите, че няма никакви ограничения за използването и в жилищни или производствени помещения.

Ламперия  се използва за облицовка на вътрешен интериор на бани, кухни, хол, тераси, магазини и други помещения. Предлаганите от нас модели са с отлично качество и богат асортимент – с шарки или гладка, заоблена или ромбовидна и още много. Според тези параметри варира и конкретната ламперия цена.

Без значение кой вид ще изберете, ние ще калкулираме индивидуална ламперия цена за вас и ще изработим изделие с отличен външен вид и безупречни изолационни характеристики. Разкажете ни за вашия проект на +359897851245 или на +35929549206 или kamberabg@gmail.com.

Всички цени са директно от производител и можете да разчитате на прецизност в размерите, изрботката и устойчивостта на дизайните ни. Изберете българското с КАМБЕРА ДИЗАЙН ®.