За нас

КАМБЕРА ДИЗАЙН ® е лидер на пазара за висококaчествена дограма и врати в България.

25 години защитеност и уют в дома!

Фирмата е основана през 1992г. Oсновно направление на работата на КАМБЕРА ДИЗАЙН ® е изработка и монтаж на дървена стъклопакетна дограма и луксозни врати, които дават на клиентите чувство на защитеност, уют и украсяват домовете им.

Строгото съблюдаване на технологията на производство и контролът по качеството на всеки етап от изработката гарантират изработването на дървена дограма и врати на европейско равнище, което се потвърждава от сертификата за управление на качеството ISO 9001-2000.

В производството фирмата използва иновационни технологии и висококачествени материали, благодарение на което се гарантира изработката на изделия от най-висок клас, които издържат на външни въздействия, същевременно запазвайки красотата и изяществото си с течение на дълги години.

ISO 9001:2000 ~ OHSAS 18001:2007

КАМБЕРА ДИЗАЙН ® е единствената българска компания със сертификат за петзвезден прозорец, разработила и внедрила „Интегрирана система за управление по стандартите: ISO 9001:2000 и OHSAS 18001:2007″.

Ръководството на фирмата е утвърдило политика на контрол върху качеството на производство, грижа за индивидуалните изисквания на клиента и постигане на здравословни и безопасни условия на труд.

КАМБЕРА ДИЗАЙН ® непрекъснато подобрява процесите, свързани с удовлетвореността на клиента, с оглед на постоянната ни цел: да предлагаме най-добрите условия за закупуване на дървена дограма и врати на българския пазар.

img
img
img
img
img
img
img
img