Мебели по поръчка

С индивидуален подход и уникални решения

Ако търсите надежден партньор в мисията за обзавеждане с мебели по поръчка, то ние ще ви предложим индивидуален подход и уникални решения. Основен предмет на дейност и наша мисия е безупречното производство на мебели, които да ви спечелят завинаги.

Продуктовото портфолио, с което разполагаме във фирмените магазини, включва разнообразие от мебели:
– кухненски модули за вграждане;
– модули за дневна, хол и спалня с всички видове шкафове, гардероби, спални, скринове, етажерки;
– гъвкави дизайни за малки и обособени пространства чрез мебелите по поръчка;
– производство на мебели по ваш индивидуален проект и изработване на мебели за всяка стая в мечтания дом.

В Камбера и син® ще откриете разнообразни решения за оптимизация на пространството и функционалност – различни механизми за отваряне, плъзгане и повдигащи механизми, с които да разнообразите новите мебели.

Нашето ключово предимство е това, че за всеки клиент се изготвя индивидуална визия за мебели по зададени размери и спецификации. Изработката е изцяло по визията и изискванията на клиента. Необходимо е да се уточнят предварително следните параметри:

  • Форма
  • Дизайн, цвят и структура
  • Остъкляване
  • Тоново покритие
  • Фрезоване
  • Декориране

Кухненски модули – лесна и приятна задача

Екипът от дизайнери ще ви предложи най-добрите и съвременни възможности за изработка на мебели за новата ви кухня. Имате огромен избор от кухненски модули с различни видове повърхности, разнообразие от механизми и начини на отваряне.

Също така разполагаме с кухни с възможност за вграждане на електроуреди и цялостни визии за интериорно обзавеждане, включително врати, прозорци, плотове, шкафове и други поръчкови мебели по ваш вкус.

Секции, шкафове и гардероби

Много клиенти, които избират нас, предпочитат обзавеждане от масивна дървесина, МДФ плоскости с различни функции или фурнировани. Тук всичко зависи от дизайна на обзавеждането и по какъв начин се вписва в цялостната концепция за помещението и новите мебели по ваш избор. Това означава, че всички функционалности на новото обзавеждане трябва да бъдат проверени за синхрон по отношение на размери, цветове и начин на работа.

Само когато проектираните мебели по ваш избор работят самостоятелно без проблем може да се каже, че резултатът е отличен. За да се сдобиете с такъв, може да се свържете с наш специалист на email kamberabg@gmail.com или на телефон +359 897 851 245. Личен консултант ще ви обясни всички стъпки за производството на мебели по изцяло индивидуален план, както и срокове на изпълнение.

Напоследък все по-модерни и предпочитани за интериорен завършек на мебелите по поръчка са цветово или лаково покритие на повърхности.

В зависимост от целите се използва частично или пълно остъкляване, фрезоване и декорации за интериорни врати, предпочитани от много частни клиенти и фирми. По всички въпроси относно детайли за производство на мебели и обзавеждане можете да се обърнете към нас на посочените контакти.

Използвани материали

КАМБЕРА ДИЗАЙН ® използва висококачествени дървени материали за изработката на поръчкови мебели:
– ламинирани плоскости на фирмите: Egger, Kronospan и Kaindl;
– фурнирован МДФ;
– ПВЦ и ABS кантове от естествен фурнир и швартни.

Използваният обков за производство на мебели е на фирмите Haffele, Hettich и Grass.

Защо ние сме правилният избор

Можем да удовлетворим всички ваши желания за изработка на мебели с различна сложност. Ние сме в бранша за производство на мебели вече 20 години и работим с утвърдени и висококачествени материали, които гарантират дълъг живот на интериора.
Благодарение на всичко това можем да гарантираме изработката на мебели по ваш избор от най-висок клас, които ще отразят най-точно вашите желания. Всички подробности ще бъдат уточнени преди да пристъпим към работа, а ако се затруднявате с избора нашите консултанти ще ви помогнат с професионални съвети.

 

img
img
img
img
img
img
img
img