Капаци за прозорци


Дървените капаци за прозорци предоставят сигурност и защита на вашия дом от слънчевите лъчи и топлина през лятото. През студените месеци те допринасят за защитата на помещението от студ и влага. Употребата им предпазва от замърсяване на стъклопакетите и предпазва прозореца от атмосферни влияния.

 

Обмислете закупуването им като екстра защита срещу нежелани посетители. Заключването им затруднява влизането с взлом през прозореца и е една ефективна мярка за сигурност, която не струва много, но може да ви спести много.

 

Ние ви предлагаме оригинален елемент към фасадата на всяка къща, който придава едновременно класическа визия и луксозно излъчване. С тях определено ще изпъкнете с едно различно екстериорно решение.

 

Всички капаци за прозорци на КАМБЕРА ДИЗАЙН ® се изработват от дървени профили с отлично качество, произведени в Германия. Профилите са допълнително обработени за голяма устойчивост срещу климатични промени и неподатливост на деформации. Също така се обработват допълнително с екологични бои и лакове с UV филтри, които предпазват капака както от влага и слънчево лъчение, така и от дървоядни насекоми.

Предлагаме богато разнообразие от цветове и тонове на бои от водещите производители Rimmel и Sikkens. Това ще ви позволи да се сдобиете с капаци, които изцяло съответстват на архитектурния стил на фасадата. При нас можете да изберете качествен и естетичен обков и механизми за разнообразни варианти на отваряне: стандартни, едно и двукрилни отваряния, плъзгания и др.

 

При необходимост от съдействие за избора на подходящ модел и неговите особености не се колебайте да се свържете с нас. Ние ще ви обясним всички възможности за монтиране, цветова гама, възможност за подвижност и неподвижност и стил. Доверете се на българското производство.

Multi-Wood-Species-Shutters