Капаци за прозорци


Дървените капаци за прозорци предоставят сигурност и защита на вашия дом от слънчевите лъчи и топлина през лятото. През студените месеци поставените капаци за прозорци допринасят за защитата на помещението от студ и влага. Употребата им предпазва от замърсяване на стъклопакетите и предпазва прозореца от атмосферни влияния.

 

Обмислете закупуването на  капаци за прозорци като екстра защита срещу нежелани посетители. Заключването им затруднява влизането с взлом през прозореца и е една ефективна мярка за сигурност, която не струва много, но може да ви спести много.

 

Нашите капаци за прозорци са оригинален елемент към фасадата на всяка къща, който придава едновременно класическа визия и луксозно излъчване. С тях определено ще изпъкнете с едно различно екстериорно решение.

 

Всички капаци за прозорци на Камбера и син® се изработват от дървени профили с отлично качество, произведени в Германия. Профилите са допълнително обработени за голяма устойчивост срещу климатични промени и неподатливост на деформации. Също така се обработват допълнително с екологични бои и лакове с UV филтри, които предпазват капака както от влага и слънчево лъчение, така и от дървоядни насекоми.

Предлагаме богато разнообразие от цветове и тонове на бои от водещите производители Rimmel и Sikkens. Това ще ви позволи да се сдобиете с капаци за прозорци, които изцяло съответстват на архитектурния стил на фасадата. При нас можете да изберете качествен и естетичен обков и механизми за разнообразни варианти на отваряне: стандартни, едно и двукрилни отваряния, плъзгания и др.

 

При необходимост от съдействие за избора на подходящ модел и неговите особености не се колебайте да се свържете с нас. Ние ще ви обясним всички възможности за монтиране, цветова гама, възможност за подвижност и неподвижност и стил. Доверете се на българското производство.

Multi-Wood-Species-Shutters