Мебели от масив


МЕБЕЛИ ОТ МАСИВ – САМО ЗА ЦЕНИТЕЛИ

Един различен начин да придадете индивидуалност на жилището си е с мебели от масив. Масивните врати от КАМБЕРА ДИЗАЙН ® се изработват по индивидуално задание на клиента и по точни размери. Мебелите от масив, които ние произвеждаме, могат да се впишат отлично в различни стилове на обзавеждане – класически, провансалски или модерен, те създават уют и хармония в помещението.

Предназначението им е не просто красота и елегантност, а и функционалност. Те са изключително качествени, затова не се налага да се сменят често като мебелите от ПДЧ например. Освен това, те са и по-красиви и стилни. Днес все повече модерни и минималистични дизайни заливат пазара, но с класически мебели от масив ще се почувствате истински щастливи.

Нашите предложения за мебели се отличават с аристократичност и цялостност, съобразени с новите тенденции в обзавеждането и производството на мебели. Ако заложите на такива мебели, ще направите сигурна инвестиция, която ще се отплати с времето. Известно е, че мебелите от масив са по-издръжливи и надеждни от други МДФ или ПДЧ мебели.

Освен всичко това, тяхното производство и изработка не вреди на околната среда, както при пластмасата. При нас няма практика мебелите от масив да се третират с вредни бои и всичко се прави с мисъл за природата.

Качествата, предлагани от дървесината, могат да се използват не само при производството на прозорци, входни и интерирони врати, но и от други индустриални клонове, като например в производството на дървени къщи, за изолации от естествени материали и др.

Направете директно запитване или посетете производствената база на фирмата на ул. Житница № 32, гр. София, за да се превърнат идеите ви в реалност на kambera.bg.