Кухни по поръчка


КУХНИ ПО ПОРЪЧКА ЗА ВСЕКИ ДОМ

Едно любимо място на всички, в което се събира цялото семейство за важните моменти – това е кухнята. Ние изработваме за вас висококачествени мебели и кухни по поръчка, като всичко зависи от вашите предпочитания за размери, стил и дизайн. Ще ви предоставим консултант и проектант, с които да обсъдите точните параметри на новата визия.

В КАМБЕРА ДИЗАЙН ® изработваме кухни в класически и модерен стил, като не се спираме и пред по-екстравагантни проекти за обзавеждане като ретро или извити. Няма граници за използваните материали и размери – необходимо е само да ни се доверите, а ние ще свършим всичко останало.

Индивидуални решения за всеки клиент

Ще си спестите много време и ресурси, ако решите да възложите проекта на професионалисти, които знаят точно как да създадат перфектни кухни по поръчка. Ако не знаете как трябва да бъдат разположени различните кухненски модули и системи, дизайнерите на КАМБЕРА ДИЗАЙН ® ще ви помогнат да направите точния избор.

Преди да пристъпим към изпълнение на проект за кухня по поръчка, предварително се уточняват някои основни параметри, включително:

  • Видове материали – МДФ гланц, мат, фурнир, фурнирован МДФ, ПДЧ и други;
  • Височина на плотовете;
  • Размери на шкафовете;
  • Местоположение на рафтовете и шкафовете;
  • Вид обков – плавно затваряне, частично или пълно изтегляне на чекмеджета;
  • Вграждане на уреди и друга техника;
  • Стил на кухненското обзавеждане и цялостна визия на кухнята.

За да постигнем отличен резултат за желаните от нашите клиенти кухни, ние създаваме концепция, която се вписва отлично в дома, който се обзавежда. Производството на мебели с различна сложност и особености отнема различно време, затова е най-добре да се консултирате с наш специалист на посочените контакти за срокове и цени на изпълнение.

Ако искате вашата кухня да изглежда оригинално и да се отличава с дизайн и функционалност, то ние сме вашият партньор. Ще ви съдействаме за комбиниране на идеи и решения, за да постигнем отлична хармония и функционалност. Потърсете ни на +359 897 851 245 или kamberabg@gmail.com.