Гардероби по поръчка


ГАРДЕРОБ С ПЛЪЗГАЩИ ВРАТИ НА ТОП ЦЕНИ

Избрахте обзавеждането за стая и вече имате завършен вид на помещението – стените са боядисани, подът е изциклен и ламиниран, поставени са тоалетки, огледала, секции и спалня и остава място за нов гардероб с плъзгащи врати.

Направен така, че да отговори на потребностите ви, всеки наш гардероб може да се впише в цялостния интериор на стаята. Всичко зависи от това какви размери, цветове и функции предпочитате да има той, а ние ще осигурим личен консултант, с който да обсъдите всички допълнителни детайли.

Можете да поръчате модели, размери, етажност, включително и врати тип капак за вашия гардероб с плъзгащи врати. Някои основни измерения, които ще ни бъдат необходими за изготвяне на проект са избор на:

  • Огледални плъзгащи врати или от ПДЧ;
  • Цветно, матово или принт стъкло;
  • Брой крила – 2, 3 или повече;
  • Цветове – широк диапазон с гланцово или матово покритие;
  • Корпуси и врати – материали и цветове;
  • Регулируеми елементи – крака, огледала и други;
  • Разпределение на вътрешно пространство – брой етажи, релси за закачалки;

Независимо какви са точните параметри на желания гардероб, задължителните качества, с които се откроява изработката на КАМБЕРА ДИЗАЙН ®, са прецизна нивелация, равномерен и дълготраен цвят, стабилна конструкция и функционалност. Всички материали, които ще използваме за направата му, отговарят на европейски стандарти за екологичност и безопасност.

За да получите отговори на всички ваши въпроси относно изготвянето на гардероб по поръчка, можете да се свържете с нас на обявените контакти. Ще получите не само информация, но и практически съвети за правилна експлоатация на новото ви обзавеждане.

Отлични цени от български производител и безупречно качество – това е КАМБЕРА ДИЗАЙН ®. Свържете се с нас.