Декинг


ДЕКИНГ РЕШЕНИЯ ЗА ВЪНШНИ ПРОСТРАНСТВА 

 

Декинг настилките са основен избор при оформянето на пространства като басейни, фасади на сгради, градински съоръжения, заведения, тераси и беседки и още много. На практика приложенията са безброй, защото този вид настилка притежава изключителни качества и е широкоприложим. В КАМБЕРА ДИЗАЙН ® ще ви предложим решения в голям диапазон и на индивидуална декинг цена за вашия проект.

 

Изключително издръжлива на външни климатични и атмосферни условия, тази подова настилка е изградена от висококачествена дървесина, обикновено от WPC – дървесно-полимерни композитни материали (Wood Plastic Composites). През последните години този вид настилка се превърна в много популярен избор за градини и алеи, както и в други екстериорни проекти на градини и паркове. КАМБЕРА ДИЗАЙН ® ви гарантира достъпна декинг цена и отлично качество на изработка благодарение на дългогодишен опит и технологични стандарти.

 

Обикновено една такава система включва следните задължителни елементи:

  • Подложен профил;
  • Декинг профил;
  • Свързващи скоби;
  • Завършващи елементи.

 

От тези компоненти зависи и крайната декинг цена, която може да обсъдите с проектант на място в нашия офис. Той ще ви помогне да направите правилната покупка за оптимален бюджет и ще отговори на всичките ви въпроси.

 

Преимущества и приложения

 

Предлаганите от нас декинг системи притежават не малко предимства, а именно:

  • Не се деформират и хлъзгат
  • Изключителна твърдост
  • Устойчивост
  • Дълготрайност и здравина
  • Не замърсяват околната среда

Такива модерни и естетични решения са добра алтернатива на вътрешен двор и оформят площ, която можете да пригодите за различни цели.  Предимствата са много, както и приложенията, а недостатъци не сме открили. Те се монтират и обработват по същия начин както естествената дървесина. Не е необходима специална поддръжка и запазват вида си с продължение на много време.

За да намерим най-подходящата визия според  конкретни размери, вид и декинг цена ще изготвим индивидуален проект, отговарящ на вашите изисквания.

След обсъждане на точните параметри на вашия проект с консултант ще получите конкретна декинг цена и срок на работа. Очакваме вашите идеи на +359 897 851 245 или kamberabg@gmail.com.