Дървени стълби


ИЗГРАЖДАНЕ НА СТЪПАЛА ОТ КАМБЕРА ДИЗАЙН ®

Цялостната направа на стъпала е трудоемък и много специфичен процес. Ние изработваме различни по размер, форма, дизайн и цветове модели стъпала, като параметрите на проекта зависят от конкретните изисквания на апартамента или къщата, в която ще се намират. Тяхната дебелина може да бъде различна и могат да бъдат изработени от масивна дървесина, бук, дъб и други материали. По-късно ще обясним и защо клиентите предпочитат най-вече дървени стълби за своите домове, градини и къщи.

Когато свързващо звено между няколко пространства играе конструкцията от стъпала или дървени стълби, тя оптически разпределя пространството и обособява различни части на помещението. Изхождайки от стила на интериора се взема решение какъв вид стъпала да се изградят. Те трябва да пасват цветово и визуално на стила на мястото, където ще се намират.

Обикновено стилът на интериора зависи до голяма степен от материала, избран за направата на стъпала. Особено предпочитани от много собственици на летни къщи, хотели и заведения са нашите дървени стълби, които са много красиви и стабилни. Можем да внесем разнообразие във визията с декоративни елементи или чрез комбинация от дърво и метал.

Най-популярните вариации за изграждане на стъпала в къщи и по-големи сгради са:

  • Вита стълба – за вътрешни части;
  • Трапецовидна форма – с по-строги изисквния за ширина, височина и парапет;
  • Окачени, прави, Г-образни и други нестандартни форми;

Ако изберете стълби от дърво за обзавеждане, ние ще ви ориентираме в различните типове, за да направите най-подходящия избор. Има препоръчителни изисквания, които трябва да се съблюдават при избора на дървен материал, като якост на дървесината, устойчивост на влага, твърдост и еластичност. За отлично изпълнение на проекта ще вземем точни размери, форми и мерки преди да пристъпим към проектиране.

Ние ви даваме гаранция, че с подбирането на правилните материали и технология на изработване ще се запазят експлоатационните качества на новата интериорна придобивка. Най-доброто решение е да се обърнете към проектант или консултант на КАМБЕРА ДИЗАЙН ®, за да направим вашия индивидуален проект за стъпала или дървени стълби. Можете да се свържете с нас на посочените координати, за да ви дадем срок на изпълнение и ценова листа.