Дървени Парапети


ДЪРВЕНИ ПАРАПЕТИ ОТ КАМБЕРА ДИЗАЙН ®

 

Екологично чист материал, изключителна здравина и автентична красота. Това може да виждате всеки ден в дома си, ако изберете нашите дървени парапети. Те са уникални с това, че имат безброй форми и богата гама от цветове, лакове и видове обработка.

 

Парапети, изработени от дървесина, са най-висок клас и ще ви служат вярно дълги години. Вече доказани във времето, всички дървени парапети са синоним на качество и надеждност, при това на достъпни цени. За да получите най-доброто изделие ние ще направим проект за вас с конкретни мерки и детайли плюс срок на завършване.

 

За направата на дървени парапети най-важното е доказаното качество на суровини, вложени в изработката. Тъй като основното предназначение на парапетите е да обезопасят надеждно стълби или стъпала, те трябва да са безупречно здрави и монтирани правилно. За повече информация, относно техническите детайли можете да попитате директно тук.

 

Нашите дървени парапети са подходящи за апартаменти, къщи, хотели, тераси и веранди. Дървеният материал е напълно безопасен за околната среда и хората. Ние ще ви дадем насоки как да се грижите за удължаване на живота му. Наши дървени парапети се срещат в много административни и обществени сгради, създавайки удобство и обезопасяване.

 

Обезопасете стълбите и дома си с дървени парапети от КАМБЕРА ДИЗАЙН ®. Изберете професионализъм и коректност на топ цени.