Дървена Ламперия


ДЪРВЕНА ЛАМПЕРИЯ ЗА ИНТЕРИОРЕН ЗАВЪРШЕК

 

Постигането на визуално хармоничен и изчистен интериорен дизайн зависи до голяма степен от избраната дървена ламперия. Наричана още сачак, тя притежава много полезни свойства, произхождащи от дървото. На практика почти всичко може да се облицова, а решението за монтиране на ламперия ще допринесе за естетиката на помещението.

 

Ние можем да ви предложим различни варианти за вътрешна или външна облицовка, като параметрите им се определят от вас. Размер, визия, цветове и лаково покритие са част от характеристиките, които ще определим за вашия индивидуален проект. Всички модели се отличават с безупречно изпълнение и високо качество, които се гарантират от съвременните технологии, използвани в КАМБЕРА ДИЗАЙН ®.

 

В българското строителство има специално място за качествената дървена ламперия. Може би повечето апартаменти или къщи, в които сте били, имат такава облицовка в поне една от стаите. Масово се използва в публични и частни сгради, а все повече хора търсят уюта на дървото и неговата здравина.

Основните стъпки, през които ще минем при реализиране на такъв проект, са:

  • Избор на материали;
  • Подготовка за монтаж – поставяне на дървена скара;
  • Пристъпване към монтажни дейности;
  • Довършителен етап – поставяне на первази;
  • Проверка и фиксиране на пропуски, ако има такива.

Целият асортимент от лаперии можете да разгледате при нас, за да изберете тази, която отговаря на изискванията ви. За други въпроси и уточняване на консултация може да се свържете с нас на на +359 897 851 245 или kamberabg@gmail.com.