С какво се отличаваме


Фирма КАМБЕРА ДИЗАЙН ® е известна сред своите клиенти с иновационните си, качествени входни и интериорни врати, изключителното обслужване на клиентите и ангажимент за съвършенство.

Стойност

Ние Ви предлагаме по-добри входни и интериорни врати, изключителни опции, повече конфигурации и услуги.

Разнообразие

Ние осигуряваме най-разнообразното портфолио от стилове, модели, материали, елементи, стъклени опции, приложения и материали за Вашите интериорни врати.

Качество

Ние обещаваме трайни, с дълъг живот и немско качество входни и интериорни врати в широка гама материали и облицовки.

Иновации

Ние сме горди с това, че се вслушваме в потрбителите си. Ние прилагаме наученото, за да създаваме новии иновационни продукти и услуги.

Дизайн/Стил

Ние имаме най-разширеното портфолио от модели и стилове на входни и интериорни врати, които могат да бъдат налични.

Енергийна ефективност

Нашите входни и интериорни врати, изработени от висококачествени материали, намаляват енергийните Ви разходи.

Намаляване на шума

Ние Ви гарантираме намаляване на шума, който влиза или е наличен в стаята или сградата, след инсталирането на нашите входни и интериорни врати.

За нас няма нестандартни размери

Сега Вие можете да имате врати за старата си къща, без да трябва да променяте размера на отворите. Ако строителят е направил грешка с размера на отворите, ние можем да направим Вашата врата да пасне на неточния размер. Ние правим всякакви размери, тъй като сме производители.

КАМБЕРА ДИЗАЙН ® е безспорен лидер в производството на входни и интериорни врати и врати с уникални стилове. Ние предлагаме абсолютно и без конкуренция качество на входните и интериорните врати, на достъпни цени.

Крайната цел на Камбера и син е да добави на дома ви красота и значимост. Ние правим Вашите врати според най-високите стандарти и гарантираме за дългото им ползване.

Входните и интериорни врати се проектират и конструират по много точни спецификации в нашата собствена фабрика. Всички материали, използвани при производството на входни и интериорни врати се съобразяват за издръжливост и надеждно функциониране. Това изпълнение довежда до допълнителна сигурност, допълнителна дълговечност и допълнително удовлетворение за собственика на дома, в който са монтирани вратите на КАМБЕРА ДИЗАЙН ®.

Правилният избор на вътрешни врати е важен с цел допълване на останалата декорация на дома ви. Ние съзнаваме, че интериорните врати са входът до всяка стая в дома ви и работим за Вас, за да се уверим, че получавате добре изработени, стилни интериорни врати, които да посрещнат вашите нужди.