Портални врати


ВХОДНИ ВРАТИ ЗА КЪЩИ НА ОТЛИЧНИ ЦЕНИ

 

Външните входни врати за къщи на КАМБЕРА ДИЗАЙН ® са по-различни като устройство и функционалност от тези за апартаменти. При тях сме вложили повече ресурси за постигане на отлична здравина, устойчивост и дълготраен живот. За да намерим най-подходящото решение за вашите нужди и изисквания, ние ще изготвим индивидуален проект.

Общите характеристики на нашите входни врати за къщи представляват симбиоза от специална изработка и покритие, които осигуряват безупречна сигурност. Изолационните качества са от ключово значение при избора на модел, защото те са изложени на различни атмосферни влияния и условия. В тази връзка ще получите компетентен съвет от нашия екип.

Също така може да изберете различни по цвят панели за външната и вътрешната страна или да разгледате модели с оберлихт или витраж. Предлагаме както класически, така и по-нестандартни решения за входни врати за къщи, като всеки модел може да бъде изработен в много дизайни и цветове.

Какво трябва да знаем при избора на входна врата

При разновидностите на входни врати за къщи от КАМБЕРА ДИЗАЙН ® наблягаме на надеждност и разнообразие от висококачествени системи за заключване. Имаме входни врати за къщи с две или повече крила в различна форма, като можете да определяте сами стъклопакетът, фрезовката и цветът на изделието, което ще закупите.

Правилната инсталация на всички входни врати за къщи е една от най-важните последващи дейности, за която ще се погрижим. Това означава да се монтират само от професионалисти, за да бъде всичко правилно, прецизно и без дефекти. В контекста на търсене на най-доброто решение трябва да знаете, че според нормативните разпоредби те трябва да имат задължителна маркировка и посочени стойности за:

  • Устойчивост на натоварване и вятър
  • Водонепропускливост
  • Въздухопроницаемост на фуги
  • Изолационни свойства

Ако се стремите към най-доброто, то ние сме вашата компания за обзавеждане на дома или офиса. Потърсете ни за индивидуален проект на на kamberabg@gmail.com или на телефон  +359 897 851 245.