Дървена Дограма


Защита и уют с дървена дограма от КАМБЕРА ДИЗАЙН ®

Синоним на красота и елегантност, с помощта на дървена дограма се рамкират отвори в стените, през които да влиза светлина и въздух. Тя осигурява контакт между вътрешното пространство на една сграда и околната среда, която я заобикаля.

 

Ние предлагаме дървена дограма със стъклопакет от трислойно слепен профил 68/78мм по немски стандарт DIN 68121/JV68. Може да избирате между повече от 10 вида екологично чист и селектиран дървен материал. В зависимост от техническите параметри се определят точни за дървена дограма цени.

 

Едно по-нестандартно, но стилно съвременно решение, е комбинацията от дърво и алуминий, която няма аналог за издръжливост. Дървеният профил се облича отвън с алуминиев, с което се постига максимално предпазване от външни атмосферни влияния, запазвайки естетическите качества на дървото отвътре. На практика непобедима, тази нова система има потенциала да се превърне в най-доброто в производството на прозорци. Попитайте за конкретни цени за този вариант на дограма с най-добри показатели за устойчивост и ефективност.

 

Прозорците могат визуално да увеличат една стая отвъд нейните физически граници и позволяват заобикалящата я среда да стане част от интериора й. От размера, вида, материала за дограмата зависи доколко и как ще се случи това. Тези фактори трябва да се вземат предвид при проучването на актуални за дървена дограма цени, които може да получите от нашия екип.

Защо дървена дограма

Знаете ли, че дървото има най-добри топлоизолационни качества в сравнение с алуминия и ПВЦ? Избирайки него ще се застраховате с екологично чист продукт и липса на конденз, придавайки завършен вид на целия проект за отваряне и затваряне и всичко това без да вредите на природата.

 

При нас ще намерите различни дизайни на дървена дограма и отлични за нея цени. Резултатите са безкомпромисни – използваме само модерни елементи и нови методи, които гарантират дълготрайност и издръжливост.

Shinning-wooden-bay-window

Много хора предпочитат дървената дограма заради качествата, които притежава всеки естествен ресурс, вложен в направата ѝ. Новите технологии позволиха засилване на топлоизолационните възможности на различните видове дървена дограма, удължаване срока на експлоатация и разнообразие от форми, цветове и дизайн. За да откриете най-подходящата за вас, можете да отправите запитване към нас, за да ви дадем актуални за дървена дограма цени и срокове на изпълнение.

 

Дървеният прозоречен профил е конструктивно устойчив и единствен успешно се използва в строителството за производство на големи отваряеми, неотваряеми и плъзгащи се прозорци. Тъй като стъклопакетите са с много голямо тегло на кв. см. профилите от ПВЦ и алуминий не се използват за големи конфигурации, дори и неотваряеми, защото са кухи и се измятат и усукват под тежестта на стъклото. С дървена дограма могат да бъдат оформени френски прозорци, витрини, зимни градини и други големи стъклопакетни архитектурни конструкции.

 

Основната и най-важна особеност при изработка на дървен профил е вида на дървения материал и от него зависят до голяма степен всички наши цени. Има и други фактори, които да вземете предвид преди да купите. Това са:

• Размер – първи и ключов ориентир в цената;
• Форма – при нестандартни форми може да се калкулира по-висока стойност;
• Модел – възможност за отваряне на крила, брой крила, конфигурация от прозорци и врати,
механизъм на отваряне;
• Алуминий или дърво;
• Стъклопакет – от него зависи каква светлина ще влиза в стаята, както и изолационните
способности;
• Обков – дръжки, отваряне и заключване, панти;
• Аксесоари – первази, каси, подпрозоречни дъски, алуминиеви поли, щори и други;
• Монтаж – зависи от града, мястото на работа, сезонни цени и количество труд.

Прецизността при определяне на цени за този вид дограма е наш приоритет, когато правим оглед на мястото. За да се направи анализ и оценка на всички ресурси, може да направите запитване за дървена дограма цени  и да сравните няколко варианта.

 

Този тип дограма се използва широко и в озеленени и планински райони за по-естествен вид. Много е важно тя да се монтира правилно, както и да се поддържа, за да издържи по-дълго време. Има огромно разнообразие от покрития за дограма от дърво, като крайните за дървена дограма цени зависят от това, колко на брой са прозорците, техният обем и разположение.

 

За да получите точна оферта за дървена дограма цени е най-добре да се свържете с нас на +359 897 851 245 или kamberabg@gmail.com.

Нови технологии и отлични за дървена дограма

В Камбера и син® предлагаме разнообразни механизми за отваряне на водещи немски и австрийски производители: Maco, Siegenia, Roto, GU. Други от тип VW и Hebe Schiebe и тип „Хармоника” позволяват оформяне на прозорци и прозоречни врати с големи плъзгащи се крила с общ габаритен размер на цялата конфигурация до 36 кв.м. с един механизъм. Това позволява големи стъклопакети без укрепителни шпросни, с което се постига максимален ефект на осветеност и естетичност на вашия проект за дограма.

Shinning-wooden-bay-window

Принципът на отваряне е плъзгане чрез повдигане, като уплътняването е от най-висш клас на фирма Deventer. За разлика от стандартните плъзгащи механизми, предназначени за ПВЦ и алуминий, тук не се използват четки, а се прилага метода на плътно прилепване на профила към изолиращите гуми и пластини. Те са специално предназначени за изработката на дървени плъзгащи се прозорци, тъй като топлоизолационните характеристики на дървения трислоен профил са най-високи: под 1 W/m2K. Можете да отправите запитване за дървена дограма цени още сега и наш специалист ще отговори на всички въпроси.